Hvad siger forældrerne?

Mor til to døtre

Børnehaven ved Havet er en skøn lille børnehave, og den er med til at give vores børn en tryg og overskuelig hverdag. Et stort nærvær mellem børn og voksne - men også børnene imellem, er i højsædet. Det er samtidig også en børnehave, der gør børnene rige på oplevelser gennem de mange aktiviteter og ved i høj grad at bruge omgivelserne - ikke mindst stranden.

Mor til to døtre | | læs hele teksten »

Mikkel, Far til Mille

Vi har efter flere anbefalinger valgt at vores yngste barn skulle gå i børnehaven. Vi ved at der er fokus på simple, men vigtige omgangsformer børnene imellem, man taler og behandler hinanden pænt og prioriterer ansvarsfølelse. Vi er trygge fordi vi kender personalets store bevidsthed omkring sikkerhed. Det er alt lige fra leg, strandtur og oplevelsesture. Endvidere er vi sikre på at de fantastiske omgivelser med udsigt til havet og horisonten konstant påvirker både børn og personale positivt. Logistisk er der altid styring. Styring på: hvem er hvor og hvorfor, skiftetøj, formiddagsfrugt, madpakker, solcreme osv. I øvrigt, hvor mange børn kommer hjem og fortæller: "vi har været på stranden igen", som det mest naturlige...

Mikkel, Far til Mille | | læs hele teksten »

Mor til en søn

BHVH er en vidunderlig lille institution med en dejlig og stabil gruppe voksne. Det er som at aflevere sine børn til et ekstra hjem. De voksne er erfarne pædagoger, og de er fantastiske til at give børnene en tryg og rolig hverdag med opmærksomhed og kærlighed.

Mor til en søn | | læs hele teksten »

Mathilde og Alec, forældre til Alba og Sebastian

Vi er rigtig glade for at vi har valgt at vores børn skulle gå i BHVH. Det er vi bl.a. fordi den er lille og overskuelig. Børnene bliver aldrig "væk" i mængden, hvilket gør at hvert et behov og konflikt bliver der taget hånd om. Vi oplever derfor en utrolig nærvær fra pædagogerne, som kender hvert et barn i børnehaven rigtig godt. Dette skaber en kæmpe tryghed for os forældre. Det er også rigtig dejligt, at der kun er en stor gruppe børn i børnehaven. det lærer børnene at begå sig i alle aldergrupper og finde hinanden på tværs af aldergrænser. Det er en børnehave fuld af professionel omsorg, trygge rammer og en åben, og let kommunikation i en overskuelig størrelse.

Det er et rigtig dejligt sted!

Mathilde og Alec, forældre til Alba og Sebastian | | læs hele teksten »

Kontakt info

Børnehaven ved Havet
Telefon: 61 68 48 23


Åbningstider:
Mandag: 6.45 til 17.00
Tirsdag: 6.45 til 17.00
Onsdag: 6.45 til 17.00
Torsdag: 6.45 til 17.00
Fredag: 6.45 til 16.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

bottom