Om os

Hvem er vi?

Om os Om os

 

Vi er et børnehus fast forankret i både lokalhistorien og kernesunde værdier. Vores døre blev åbnet allerførste gang på Gilleleje Hovedgade, i det gamle Menighedshus, i begyndelsen af 1960’erne – siden da, har vi taget os kærligt af tusindvis af børn fra hele Nordsjælland.

I begyndelsen af 2022 flyttede vi til helt nye lokaler i Kringelholm i Gilleleje; et nyt, børnevenligt kvarter med udsigt til markerne. Her føler vi os hjemme, og vi glæder os dagligt over den hyggelige og positive atmosfære, der hersker i vores hus. Fra vores børnehus kan man nå Gilleleje by på ca. 5 minutter i bil og 20 minutter til fods.

Vi har plads til ca. 40 børn i alderen 0-6 år, fordelt på vuggestue og børnehave. Vi sætter dog altid det enkelte barn i centrum – for os er det en kerneværdi at give plads til leg og læring gennem nærvær og omsorg.

Børnehuset ved Havet er en privat institution, hvilket betyder, at forældrene spiller en central rolle i hverdagen. Udover at have en forældrevalgt bestyrelse, der sammen med vores leder sætter rammerne for, hvordan børnehuset skal drives, arrangerer vi ofte sociale arrangementer, og vi løfter i flok, når der er behov for det.

Vores kyndige pædagoger har alle en relevant uddannelse bag sig, og de kerer sig om hvert enkelt barns velfærd og trivsel. Vi sætter en ære i at give tid, ro og plads til både små og store, så de kan udfolde sig kreativt og føle sig trygge hver eneste dag.