Personale

Louise: Leder. Louise er uddannet pædagog og certificeret supervisor fra DFTI. Louise har et hav af efteruddannelser bag sig, som blandt andet er i Inter kommunikation, KAT-kassen, som bygger på emotional læring og empatitræning med henblik på at hjælpe børn, unge og voksne med at sætte ord på egne og andres oplevelser, tanker, følelser og sanser, kurser i forældresamarbejde og narrativ pædagogik. Louise tager sig af al den daglige drift, og bruger også gerne sin tid sammen med børnene.

Hanne: Hanne er uddannet pædagogiskassistent. Hanne har i stort set hele hende arbejdsliv arbejdet med børn i vuggestue- og børnehavealderen, og har hjertet på det rette sted. Hanne har været en fast del af huset i mange år, og kender den daglige rytme. Hanne ser alle børn dagligt, og nyder af at trække sig ind i køkkenet med børnene og udfolde sin kreativitet, hvor hun på bedste vis inddrager børnene.

Susanne: Har en lang uddannelse bag sig inden for et helt andet område end det pædagogiske felt, men hun er nu i gang med en uddannelse som pædagog, som hun er færdig med i start 2021. Susanne har været ansat i børnehaven i en del år, og hun kender også hele vores daglige rytme. Susanne er igangsætter og energisk og med alle hendes nyeste skud på stamen inden for pædagogik, giver hun god energi til huset, som børn og voksne nyder godt af.

Og så har vi flere faste tilkaldevikarer som dækker ind ved sygdom og ferie.